EEN NIEUWE UITDAGING

Het Kernteam Fairtrade Hilversum is een partnerschap aangegaan met Hilversum100. Dat Fairtrade vooral gezien kan worden als een van de belangrijke internationale aspecten van het mondiale streven naar duurzaamheid, betekent namelijk niet dat we geen oog hebben voor de duurzaamheid op lokaal niveau. Ook vanuit Fairtrade Hilversum richten we ons op vergroening en verduurzaming van de samenleving en op het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen in onze eigen woonplaats.

Nu door Hilversum100 een beroep wordt gedaan op de creativiteit van alle Hilversummers met groene ideeën, steunt Fairtrade deze nieuwe challenge dan ook van harte.  Kun je alleen of samen met anderen een uitdaging -een echt actieplan-  bedenken die van invloed is op de omvang van de CO2 uitstoot in Hilversum, meld je dan aan met het formulier op de site van de Hilversum100 Challenge. Op 10 oktober op de Dag van de Duurzaamheid, wordt bekend welke actieplannen tot de prijswinnaars behoren. Daarna volgt natuurlijk de periode waarin de handschoen kan worden opgenomen en de uitdaging wordt aangegaan.

Het zoeken naar briljante ideeën is gestart in juli en duurt tot september. Alle informatie die nodig is kun je vinden op www.hilversum100.nl

Share this article:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp